Grön Lycka | TvålbutikenOm Grön Lycka: 

"Grön Lyckas sortiment är naturligt, ekologiskt och örtbaserat. Vi är måna om att tillföra generösa mängder av ingredienser som ger terapeutiskt verkan i form av ört-och aromaterapi. Naturlig skönhet är fantastisk och oemotståndligt vacker. Det ser vi till genom noga utvalda råvaror och dekorativ design.

Grön Lycka är ett svenskt ekologiskt varumärke skapat av Carina. Med bakgrund som sjuksköterska och som verksam örtterapeut har Carina gedigen kunskap om medicinalväxternas terapeutiska verkan.

Tillverkningen sker i tvålstudion mitt ute bland de vackra fälten i natursköna Häjla, på Östgötaslätten. För hand skapas vackra designtvålar i små satser, spaprodukter och mycket annat. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är vårt koncept med varumärket. Recepten är utformade med största omsorg och vi är stolta över att kunna erbjuda ett av Sveriges finaste naturkosmetik. Vi värdesätter att råvarorna är färska, ekologiska och gärna certifierade. Vi tillsätter generösa mängder av naturliga ingredienser såsom vårdande oljor, olika sorters lera, alger, extrakt och eteriska oljor."